Дел од подулиците на улицата „Тодор Чангов” во Општина Аеродром утре ќе останат без електрична енергија, информираат од ЕВН Македониија АД.

– Во периодот од 09:00 до 15:00 часот, корисниците на подулиците на улица Тодор Чангов 8,10,11,13,14,15 и 18, како и дел од непарните броеви од 31 до 51 на истата улица ,како и парните броеви броеви од 54 до 82, соопштија од ЕВН.Автор: Администратор
Објавено на: 23/06/2021 12:24