Меѓу бројните новини што ги носи претстојната видеоигра „ФИФА 22“ ќе биде и тн. „фудбал-тенис“ или маалски позната како сервис. Компанијата „ЕА“ ги потврди овие наводи.

Играта ќе има мерач на вештини, со кој играчите ќе може да ги подобрат вештините на својот профил-играч на виртуелниот терен. Гејмерите, покрај тоа, ќе може да се забавуваат и со „доџбол“ и други сппоредни игри.

„ФИФА 22“ ќе биде достапна на пазарот од 27 септември оваа 2021 година.Автор: Администратор
Објавено на: 27/08/2021 19:21