Поради дефект на приклучна водоводната цевка на улица „Алберт Станиќ“, број 33, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат дел од корисниците на улицата „Алберт Станиќ“, соопштија од јавното претпријатие „Водовод и канализација“.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 21:45 часот до завршување на дефектот.Автор: Администратор
Објавено на: 17/09/2021 14:02