Со гледање во убаво женско деколте со сигурност се продолжува животниот век на мажите и придонесува за нивна општа подобра здравствена состојба.

Ова го тврдат токму германски научници и со тоа им препорачуваат на сите припадници на посилниот пол кои се постари од 40 години, иако нема апсолутно никаков проблем ако сте помлади од таа возраст, секој ден брем десетина минути (но секако може и подолго) да гледаат во провокативни, убави женски гради по нивен избор. Др. Карен Ветерби, која е и авторка на ова истражување, тврди дека гледањето во женските гради е една сосема здрава и нормална навика.

Таа го изедначува 30-минутното аеробно вежбање со 10 минути буквално “зјапање” во женски гради како една здрава навика која може да го продолжи машкиот животен век и до пет години, но и да го спречи ризикот од појава на срцев и мозочен удар. Ова 5-годишно истражување е спроведено врз 200 испитаника во три германски болници. Половина од испитаниците гледале женски гради секој ден, без исклучок, додека на другата половина и било скратено тоа задоволство.Автор: Администратор
Објавено на: 03/10/2021 04:16