Sexting-от е едно од оние задоволства во животот што може да направи да се чувствуваме малку виновни - лошо е, малку опасно и всушност многу забавно! Сите сме го сториле тоа барем еднаш ... Тоа е вид на нова еротика, еротика од ова модерно време каде што сите сме се фотографирале, снимале, сме биле и илустратори и сценаристи. Лошите секстери, како и лошите љубовници, оставаат само разочарување, па може да се случи сè да е уништено со единствена слика или порака. Затоа, денес ви даваме неколку совети што мажите навистина треба да ги знаат за секстингот.

1. Ова не треба да биде вашиот прв сексуален контакт. Ако сте запознале некого, немојте веднаш да започнете со секстинг доколку веќе не сте оствариле физички контакт и не сте ја вкусиле магијата на спалната соба. Но, да бидеме искрени, секоја жена знае дека сте прилично несигурни и мизерни, ако имате само сексуален контакт преку пораки. Мажи, зошто да не ја изненадите сопругата со жешка порака?

2. Не бидете агресивни. Агресивноста во вакви ситуации е далеку од интензивна. Ослободете се од „селските“ изјави како „какви гаќи облечете“ или „Сакам да ти направам ****“ (ќе бидеме пољубезни, останатото сами замислете си го ). Само напишете што мислите за неа, за почеток. Суптилноста и играта на зборови може да ве однесат далеку. Сепак, ние жените сме малку понежни суштества…

3. Бидете внимателни што велите / пишувате. Некои девојки и жени сакаат да бидат откачени и сакаат да слушаат валкани разговори за време на сексот, но за некои, ова е целосно одбивно. Пред ваквите разговори или пораки, треба да знаете што сака девојката.

4. Немојте да форсирате со фотографии. Фотографиите се ризични во секој случај. Со денови, медиумите нè бомбардираат со вести поврзани со „домашна работа“. Внимание никогаш не е доволно. Почитувајте го тоа! Ако сакаме да ви испратиме предизвикувачка и поттикнувачка фотографија, ние ќе ви ја испратиме. Со вашите побарувања, нашата желба да испратиме таква содржина едноставно ја снемува!

5. Мултитаскинг. Додека вие се концентрирате на една работа, во овој случај секстинг, ние девојките веројатно сме на состанок или во продавница или се шегуваме на кафе со пријателките. Никогаш не го заборавајте тоа. Ние сме сурови, знаеме. Помалку е повеќе. Не мора да ја знаете целата женска анатомија за да имате добар секс. Тоа е како секс, само дијалог. Бидете забавни, креативни, дозволете дијалог… Само опуштете се и забавувајте се!Автор: Администратор
Објавено на: 03/10/2021 04:19