По страственото водење љубов, постојат многу сенсзуални начини преку кои може да се продолжи уживањето. Еве неколку од нив:

Зборувајте му

Мажите сакаат да слушаат за нивните успеси посебно од ваша уста. Пофалете го. Кажете му што најмногу ви се допаднало. Вашиот комплимент сигурно ќе му годи и ќе го држи буден и задоволен уште долго време.

Поделете ги тушот и кадата

Предложете туширање или купка. Било која ситуација во која ќе бидете голи, мокри и блиски ќе биде добитна комбинација. Меѓусебно масирање, триење, галење и топла вода, ја продолжуваат посторгазмичката енергија.

Измасирајте го

Крајот на сексуалниот однос не значи дека треба да престанете со допирите и галењето. Масажата е одличен начин за продолжување на физичкиот контакт и возбудата.

Допирајте се

Ако по првата рунда не сте задоволни, а тој е исцрпен-мастурбирајте. Преземете ги работите во свои раце, а нему оставете ја можноста да ви се придружи ако посака.

Доближете се еден до друг

И покрај мислењето дека мажите не сакаат галење по секс и тие сакаат да ја почувствуваат вашата близина, затоа без здрав вгнездете се кај него.Автор: Администратор
Објавено на: 12/10/2021 05:57