Без вода денеска од 9:00 часот ќе бидат корисниците од улиците 1550 и 1551 во Визбегово.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје, прекинот е поради дефект на приклична цевка Ф 150 на ул.„Јадранска Магистрала“ бр.127 во Визбегово.Автор: Администратор
Објавено на: 20/05/2022 10:06