Без вода денеска ќе бидат корисниците од населбата 11 Октомври (бараки).

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот во водоснабдувањето е поради реконструкција на водоводна мрежа ф-1“ на улица „Лазар Димитров“ бб.Автор: Администратор
Објавено на: 25/05/2022 15:18