Завршивме со реконструкција на ул.73 во Волково

Улицата 73 во должина од 170 метри за прв пат добива асфалт во вкупна површина од 600 метри квадратни, со што се решава горлив децениски проблем на жителите од оваа улица.

Градежното лето се одвива со силна динамика. Запазени се сите рокови и ветувањата кон граѓаните.Автор: Администратор
Објавено на: 06/08/2022 02:57