Иако мислите дека можеби се знаете, сепак не е лошо да прочитате нешто што може да ви помогне:

Оргазам за 15 минути

Не е се во брзината, но ако научите како партнерот да доживее оргазам за 15 минути, таа вештина добро ќе ви дојде, посебно ноќите кога и двајцата сте заморни.

Клучот е во возбудливо загревање

Сексот е како концерт, возбудливо загревање може да ве однесе до случување на вечерта. Предиграта нека трае цел ден, а страста нека експлодира вечерта.

Пребродете ги пречките

На секого може да му се случи да потфрли. Причините можат да бидат бројни. Не смеете да дозволете едно неуспешно сексуално искство да ви го уништи сексуалниот живот. Постојат убијци на желбата и на тие треба да им застанете на патот.

Во добра форма

Треба да бидете во добра форма, вежбањето е нужно за кондиција и за добро здравје, бидете дисциплинирани и натерајте се да вежбате. Нема да зажалите.

Исполнете му ги желбите

Дознајте што го возбудува, усовршете ја таа техника и притоа практикувајте ја почесто.

Усовршете го сексот набрзина

Не ви треба многу време за да уживате во сексот. Сексот на брзина е посебно возбудлив и за мажите и за жените. Усовршете ја оваа акција и препуштете се кога можете.

Повеќе знаење, повеќе секс

Пракса, разговор, информирање. Се може да ви користи ако сакате да бидете подобри во кревет. Можеби мислите дека сте одлични во кревет, но повеќе знаење нема да ви наштети туку ќе ви овозможи задоволствоАвтор: Администратор
Објавено на: 24/10/2022 05:03