Во последното коло на европската лотарија „Евроџекпот“, играч од Германија оствари добивка од безмалку 107,5 милиони евра.

Поточно, вкупниот износ е 107.469.011,20 евра. Броевите кои биле извлечени, се 20, 21, 30, 41, 43, 10 и 11.

Наредното извлекување е в петок, а следниот очекуван „Џекпот“ е 10.000.000 евра.Автор: Администратор
Објавено на: 01/02/2023 14:24