Поради изведување на водоводен приклучок на улица „Есенинова“ бр.13 во населба Кисела Вода, утре прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од оваа улица.

Од ЈП Водовод и канализација - Скопје, информираат дека водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00 часот до завршување со приклучокот.Автор: Администратор
Објавено на: 06/02/2023 13:10