Kајло е прекрасно бернско планинско куче кое привлекува внимание со својата величина, но и со исто толку големиот страв од ветеринари. Неговата сопственичка сподели видео од тоа како Кајло го посетува своето „најнеомилено место“, па ја насмеа заедницата „тиктокери“.

„Она кога вашето куче е најголемото животно кај ветеринарот, а во истовреме е и најголемото бебе“, напиша неговата сопственичка врз видеоснимката.

На неа се гледа како нејзиното големо милениче се крие под клупа и одбива да излезе од своето „скривалиште“, а таа не може да го намами ниту со вкусна закуска за куче.

Споделената видеоснимка стана хит меѓу љубителите на кучиња и домашни миленичиња.



Автор: Администратор
Објавено на: 21/03/2023 10:40