Поради менување на водомер, без вда од 13:50 часот се корисниците дел од на бул. „Митрополит Теодосие Гологанов“, „Атинска“ и „Багдадска“.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување со работните активности, информира ЈП Водовод и каналзиација - Скопје.Автор: Администратор
Објавено на: 24/03/2023 14:24