Илјадници корисници на производи на Мајкрософт, меѓу кои и програмата за е-пошта, Мајкрософт Аутлук, денеска имаат проблем да се вклучат на своите профили.

- Го испитуваме проблемот со пристапот до Outlook на веб, напиша Мајкрософт на Твитер.

Сервисите на Мајкрософт се соочија со најмалку три прекини од почетокот на годината.Автор: Администратор
Објавено на: 06/06/2023 04:34