- Скопје ЗОО утре прославува 97 години од постоењето, како најстара зоолошка градина на Балканот.

-На Doctor Sauer ZOO Fest ве очекуваат жонглери, акробати, едукативна работилница и слатки задоволства - подароци за најмалите посетители, информираат од Скопје ЗОО.Автор: Администратор
Објавено на: 29/09/2023 19:36