„У љубави смо краљеви и просјаци“ е насловот на новата песна на Владо Калембер, што ја потпишуваат: Григор Копров - музика, Саша Драгиќ - текст, Владимир Дојчиновски - аранжман.

Најавено е песната да има и спот, како и набргу да може да се чуе и на македонски јазик.

Како што се појаснува во соопштението, Копров веќе има напишано една песна за Калембер - „Добра ноќ заљубени“ за „Макфест 1988“ и оттогаш трае нивното пријателство што резултира и во професионална соработка.

Калембер е роден во Струмица и вели дека многу ја сака државава.Автор: Администратор
Објавено на: 04/07/2024 10:47