Апликацијата Вибер која ја користат голем број на луѓе речиси пред секој светски настан или пак празник им овозможува на своите корисници да уживаат и да комуницираат преку стикери кои се однесуваат на тој настан или празник.

Па така, социјалната мрежа Вибер се вклучи и во одбележување на Денот за заљубените и пушти романтични и секси стикери а некои од нив можете да ги симнете бесплатно од нивната продавница.

Романтични и секси стикери на Вибер за денот на заљубените


Автор: Администратор
Објавено на: 14/02/2017 11:44