Пожар избувна попладнево во канцеларии на Министерството за правда во Скопје.

Во противпожарната служба на Градот Скопје пожарот е пријавен во 16 часот и 45 минути.

За гаснење на пожарот интервенираат седум возила и повеќе пожарникари. Засега нема официјални имформации за повредени лица ниту пак за приченета материјална штета

Пожар во зградата на Министерство за правда


Автор: Администратор
Објавено на: 10/04/2018 15:17