Во 14 часот и 38 минути вработени во маркет Кипер на улица Кемал Сејфула, пријавиле дека машко лице пукало во вработената А.Ѓ, соопшти МВР.

Полициски службеници веднаш излегле на лице место и се работи на расчистување на случајот.



Автор: Администратор
Објавено на: 13/04/2018 15:02