Насилството во училиштата е проблем кој неминовно бара сериозен пристап. Видеото подолу е снимено во ООУ „Гоце Делчев“ во Неготино, и ја покажува бруталноста на децата, во случајов девојчиња, кои буквално претепуваат девојче, пред други ученици – објави порталот “Нетпрес”.Автор: Администратор
Објавено на: 13/04/2018 15:16