Уште една сообраќајка во која беше вклучен и моторцикл се случи во Скопје. Овој пат на булеварот „Партизански Одреди“ автомобил удри во моторцикл, а според станарите, истиот веднаш бил испратен со брза помош на некоја од клиниките.

„Сведоци на секојдневни бучни трки со голема бучава, доведувајќи се во опасност самите но и другите учесници во сообраќај.“ – вели еден од станарите.

Денес, во Скопје се случија три сообраќајни несреќи во кои еден од учесниците беше моторцикл.

За жал една заврши фатално.Автор: Администратор
Објавено на: 13/04/2018 23:32