Доцна вечерва кај поликлиниката Јане Сандански мртво тело лежи покриено на паркингот пред зградите во Аеродром.

Според неофицијални информации на Makpress.mk се работи за женско тело но сеуште нема официјални информации од МВР за настанот и за тоа дали се работи за убиство, самоубиство или природна смрт.Автор: Администратор
Објавено на: 20/04/2018 20:11