Регионалниот пат Ростуше-Дебар е во целосен прекин поради случена сообраќајна незгода, информира АМСМ.

АМСМ, во соопштението информира дека денеска од 16:05 часот, на регионалниот пат Ростуше-Дебар, на м.в. „Трница”, поради случена сообраќајна незгода сообраќајот е во целосен прекин.Автор: Администратор
Објавено на: 22/10/2018 18:56