Тешка сообраќајна несреќа вечерва после 19 часот се случи на магистралниот патен правец Охрид – Кичево во близина на селото Подмоље.

Сообраќајот е во прекин, а на лице место веќе се пристигнати екипи на службата за итна медицинска помош и на полицијата

Според првични информации има жртви во несреќата.Автор: Администратор
Објавено на: 07/11/2018 20:51