Тинејџерката Тори Парено стана вирален хит со својот трик на Твитер. Многу од нејзините следачи сметаат дека нејзиното видео е или илузија или монтажа, па тоа беше масовно споделувано.

Имено, во еден миг на снимката, во кулминацијата на трикот, се чини како да девојката со едната рака минува низ другата како низ воздух. Оние со поостар вид го провалија трикот и забележаа дека не е така.Автор: Администратор
Објавено на: 06/12/2019 02:44