Скопје конечно заслужува да добие жена за градоначалник, професионалец и докажан менаџер. Која ќе биде во служба на сите граѓани - Данела Арсовска.

Млада, силна и посветена жена професионалец како Данела, може и ќе направи промени за подобро и модерно Скопје.

Јас ја гледам Данела Арсовска како силен и посветен иден градоначалник на Скопје. Која ќе биде способна да ги имплементира неопходните реформи, во насока да обезбеди силен и функционален град, подобра инфраструктура и повеќе локални можности и услуги за сите граѓани.

Ова ќе ја врати довербата на граѓаните во институциите, во системот, и во политиката.

Како претседател на ЕПП Жени, јас и честитам на нашата сестринска партија ВМРО за поддршка на кандидатурата на Данела Арсовска за градоначалник на Скопје.

Ѝ посакувам да го потврди големиот успех, нејзината голема победа во вториот круг на локалните избори на 31 октомври.

Се најдобро! Ви стискам палци!Автор: Администратор
Објавено на: 28/10/2021 13:12