Во СЦ „Борис Трајковски“ во Скопје викендот се одржаа 11. и 12. коло од Супер лигата и Првата лига во машка конкуренција за сениори.

Резултати од 11то коло Супер лига мажи: Крива Паланка 2007 - Шампион Фа 2:4 Телеком Нец 2 - Младост 96 2:4 Кочани - Берово 0:4 Работнички - Рисови 4:3 Крива Паланка - Младост 4:1

Резултати од 11то коло Прва лига мажи: Пелагонија - Астраион 4:2 Борец Тим - Телеком Нец 1:4 Вардар - Берово 2 4:1 Дебар Маало - Кратово 4:1

Резултати од Супер лига 12то коло: Берово - Работнички 4:3 Рисови - Крива Паланка 2007 3:4 Шампион Фа - Крива Паланка 1:4 Младост - Телеком Нец 2 3:4 Младост 96 - Кочани 4:0

Резултати од 12то коло Прва лига: Телеком Нец - Пелагонија 2:4 Астраион - Дебар Маало 4:0 Берово 2 - Борец Тим 4:2 Радовиш - Вардар 4:2.Автор: Администратор
Објавено на: 20/03/2023 09:18