Основата на ваквиот начин на јадење е теоријата на математичарот Карл Фридрих Гаус кој живеел во 19-иот век.

Иако многумина ќе речат дека не е важно како се јаде, се додека пицата е вкусна. Но, ако сакате да знаете според некои единствениот исправен начин за јадење пица е овој.

Погледнете во видеото што треба да направите со пицата и како да го држите парчето за врвот да остане прав а да не падне надолу.Автор: Администратор
Објавено на: 21/04/2024 06:01