Овој знак има убедливо најсилно либидо во хороскопот. Искуствата говорат дека лицата родени во овој знак се љубовници што се помнат до крајот на животот без разлика дали станува збор за мажи или за жени.

Огнената Скорпија има толку силен сексапил што истиот речиси и може да се допре. Во креветот се соврпени љубовници што подеднакво се грижат како за сопствените, така и за потребите на партнерот, па сакаат сите да бидат задоволни, така што за време на односот и љубовниот чин владее вистинска хармонија. Искрите додека водите љубов со нив се толку интензивни што ништо неможе да ги смири и да ги сопре, така што овие љубвовници се помнат до крајот на животот.

Скорпијата е воден знак и живее за тоа да ги искуси и да ги изрази емоциите, па затоа односот со партнерот и’ е мошне важен и води сметка за обостраното задоволство. Делот од телото што е поврзан со овој знак е репродуктивниот систем. Затоа скорпиите се поврзуваат со сексот, страста и желбата.Автор: Администратор
Објавено на: 21/04/2024 06:01