Дека мажите и жените се разликуваат по некои карактеристики, нема сомнeж. Но девојките понекогаш знаат да претераат во некои работи, навистина да ги изнервираат партнерите.

Опседнатост со годишници

Партнерот кој заборава на датумот на венчавка или почеток на врската донекаде е виновен и заслужува студен туш. Но не очекувајте дека секој момент може да се сети на некој важен датум. Годишнините му се забележани во неговиот календар, но не и сите оние датуми кои вам ви се важни.Ги памети, но не се труди да губи време околу такви глупости.

Напади на плачење

Факт е дека мажите плачат помалку од жените. Можеби поради тоа ним не им се јасни нагли изливи на солзи.

Маки со килограми

Чувството за фини детали и нијанси мажите имаат само кога е во прашање спортот. Затоа ним им е едноставно невозможно да ги забележите кога нивната партнерка се здебелила килограм или две.

Неважни луѓе

Дамите имаат обичај да ги гушат партнерите со разговрои за своите поранешни колеги,комшии. А, тоа ги нервира и едноставно постојат моменти кога не можат да поминат преку тие разговори.Автор: Администратор
Објавено на: 22/04/2024 05:14