Во објава на својата официјална страна на фејсбук, градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски информира дека оваа година доделуваат 1.800.000 денари финансиска поддршка за ФК Вардар.

Во објавата Стефковски пишува:

1.800.000 ДЕНАРИ ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА ЗА ФК ВАРДАР.

Со задоволство сакам да објавам дека општина Гази Баба оваа година доделува 1.800.000 денари финансиска поддршка за фудбалскиот клуб Вардар.

Вардар е национална гордост на Македонија и ја заслужува нашата поддршка.

Од срце за Вардар- пишува Стефковски.Автор: Администратор
Објавено на: 27/05/2024 05:08