Филипче знае да искоментира се, само не кажува како со плата стекна хациенда на Водно и луксузно Q8.

Дали можеби и самиот Филипче не знае како се стекнал со огромниот имот? Па заборавил и да го пријави во својот анкетен лист.

Дали Филипче ќе не убедува дека луксузното Ауди Q8 кое тој го возеше не е негово, туку некој му го дал, и кој е тој што дава на возење кола од 250.000 евра и со која цел?

Дали Филипче може да докаже дека хациендата на родителите на неговата сопруга не е негова, и дека тој нема апсолутно никаква врска со истата?

Уште колку време Филипче мисли дека ќе го лаже народот? Сите гледаат и знаат дека во политика се врати за кога ќе треба да дава одговори на овие прашања да се жали на политички притисок.Автор: Администратор
Објавено на: 10/07/2024 14:49