На граничниот премин Богодорица се чека и по неколку часа за влез во Грција каде што традиционално Македонците го поминуваат секој летен продолжен викенд.

За викендот да биде добар и во „име“ на релаксираноста на интернет се појавија слики од мала физичка пресметка додека се чека ред за влез во Грција.

Викенд релаксација на македонски начин


Автор: Администратор
Објавено на: 24/06/2017 13:18