Лесно е да помогнеш на другите учесници во сообраќајот кога ќе те прашаат нешто.

Во случај да не можеш ти да одговориш, тука е твојот сопатник! Уствари, на кров е!Автор: Администратор
Објавено на: 09/07/2017 22:23