Инспиративен комшија покрај тоа што им ја објаснил следственоста на зборовите во нашиот јазик, пробал истото да го отслика и со јазикот на науката.

П.с. сигурно имал петка по хемија!Автор: Администратор
Објавено на: 04/08/2017 02:11