На официјалниот инстаграм профил на УЕФА осамна слика каде што Роналдо гледа во еден од организацијата на УЕФА Супер купот кој на себе носи папучи познати како „лајнарки“ од Чик Куманово.

Светско а наше: Роналдо vs Чик Куманово


Автор: Администратор
Објавено на: 08/08/2017 07:37