Се поголем е бројот на членовите во „групата“ зашо маче сељак? Само јавната кампања против овие шофери ни влева надеж дека сепак работите ќе се сменат.

Via: Твитер - Cosmopolitan @alikiajАвтор: Администратор
Објавено на: 24/08/2017 02:49