Кога ќе видиш дека три од три ти се промашени сфаќаш дека не е хаштаг за секого а богами ни англиски јазик!

Via: Твитер - Ќерка му на Хитлер@XeliopolissАвтор: Администратор
Објавено на: 24/08/2017 02:59