Количините се ограничени. Ако ви е за швалерката еден пар „цицќи“ добивате гратис!

Види и: Кога девојка ти е од Охрид, ти од Скопје и не сте се виделе две недели.Автор: Администратор
Објавено на: 24/09/2017 20:48