Прогнозерите кои типуваа дека првиот гол на натпреварот во Германскиот куп помеѓу Лајпциг и Баерн Минхен и добија по 200 денари ваучер од Спортските обложувалници Sport Life се:

1. Милена Ѓеоргиевска

ИНФОРМАЦИЈА: Поради потешкотии при доставата на хартиени ваучери, потенцијални добитници на ваучери ќе бидат само прогнозерите кои имаат Sport Life клуб картичка.

Согласно правилата, еден прогнозер може да испрати максимум два различни одговори на едно поставено прашање. (Фејсбук одговорите не се земаат во предвид и се невалидни).

Ваучерите ќе ги добијат во рок од 96 часа (Од денот на објавување на добитници, со исклучок на сабота и недела) на нивните картички. Прогнозерите кои имаат оставено исти број на Sport life клуб картичка на повеќе различни имиња не се добитници на ваучери.Автор: Администратор
Објавено на: 01/11/2017 04:13