Прогнозерите кои типуваа дека Барселона ќе ја совлада Депортиво ла Коруња со 4:0 и добија по 200 денари ваучер од Спортските обложувалници Sport Life се:

1. Елвис Шефкет

2. Горан Арсов

3. Никола Гагоски

4. Велимир Угриновски

5. Дарко Ристовски

6. Драган Поповски

ИНФОРМАЦИЈА: Поради потешкотии при доставата на хартиени ваучери, потенцијални добитници на ваучери ќе бидат само прогнозерите кои имаат Sport Life клуб картичка.

Фејсбук одговорите не се земаат во предвид и се невалидни.

Прогнозерите кои имаат оставено исти број на Sport life клуб картичка на повеќе различни имиња не се добитници на ваучери.

Ваучерите ќе ги добијат во рок од 96 часа (Од денот на објавување на добитници, со исклучок на сабота и недела) на нивните картички.Автор: Администратор
Објавено на: 20/12/2017 05:04