Прогнозерите кои типуваа дека Мохамед Салах ќе го постигне првиот гол на дербито помеѓу Ливерпул и Тотенхем и добија ваучери во висина од 200 денари од Спортските обложувалници Sport Life се:

1. Срѓан Дурлевиќ

2. Дамир Ѓозо

3. Виктор Вангелов

4. Лорета Стојановска

5. Велимир Угриновски

6. Горан Сливоски

7. Раде Цветковски

8. Марија Гаговска

9. Никола Славев

10. Христијан Додевски

ИНФОРМАЦИЈА: Поради потешкотии при доставата на хартиени ваучери, потенцијални добитници на ваучери ќе бидат само прогнозерите кои имаат Sport Life клуб картичка.

Фејсбук одговорите не се земаат во предвид и се невалидни.

Прогнозерите кои имаат оставено исти број на Sport life клуб картичка на повеќе различни имиња не се добитници на ваучери.

Ваучерите ќе ги добијат во рок од 96 часа (Од денот на објавување на добитници, со исклучок на сабота и недела) на нивните картички.Автор: Администратор
Објавено на: 05/02/2018 23:35