Прогнозерите кои типуваа дека Луиз Суарез ќе го постигне првиот гол на вечното дерби помеѓу Реал Мадрид и Барселона и добија ваучери од Спортските обложувалници Sport Life се:

Ваучер од 500 денари:

1. Дарко Ристовски

2. Дамир Ѓозо

3. Виктор Вангелов

4. Бојан Галевски

ИНФОРМАЦИЈА: Поради потешкотии при доставата на хартиени ваучери, потенцијални добитници на ваучери ќе бидат само прогнозерите кои имаат Sport Life клуб картичка.

Фејсбук одговорите не се земаат во предвид и се невалидни.

Прогнозерите кои имаат оставено исти број на Sport life клуб картичка на повеќе различни имиња не се добитници на ваучери.

Ваучерите ќе ги добијат во рок од 96 часа (Од денот на објавување на добитници, со исклучок на сабота и недела) на нивните картички.Автор: Администратор
Објавено на: 27/12/2017 06:03