Јавното претпријатие за Водовод и канализација од Скопје на својот Фејсбук профил објави сервисна информација за улиците на кои што во текот на утрешниот ден ќе нема вода.

Меѓутоа наместо улицата Индира Ганди, во објавата стои „Инди Раганди“.

Се чини дека укинувањето на екстерното тестирање и не беше добар потег на новата влада.Автор: Администратор
Објавено на: 27/11/2017 02:49