Младиот скопјанец Мартин на 7-ми месецов изведе неверојатен егзибиционен потег на Матка.

Одењето по јаже, што се смета за еден од најекстремните спортови во светот, го предизивика младиот скопјанец.

Линијата која тој ја одел на јаже без заштитна опрема е во близина на црквата „Света Недела“ на Матка на висина од околу 30 метри.

Скопјанецот Мартин ја помина Матка со одење на јаже (Фото)


Автор: Администратор
Објавено на: 13/12/2017 00:46