Кон крајот на годината се појави победникот за 2017 година во категоријата анкети.

Порталот www.ohrid1.com објави видео од анкета која е направена во охридската чаршија а прашањето е дали знаете што се венерични болести.

За да не го прераскажуваме одговорот, погледнете сами што одговори една охриѓанка на ова прашање :D :D :DАвтор: Администратор
Објавено на: 25/12/2017 15:12