До редакцијата на Makpress.mk стигна снимка од камера поставена на приватна куќа на која може да се забележи како „искусен“ лопов влегува во дворот и врши „тешка“ кражба на патики оставени пред вратата!

Прашања има многу, но доволно е да се постави само едно! Ако се оставени пред врата не ли помисли лоповот дека може се луфтираат!!!Автор: Администратор
Објавено на: 27/12/2017 13:21