На фејсбук групата Ѕид на сообраќајниот срам се појави видео снимено од кола во кое може да се забележи како човек на една од најпрометните улици веројатно уринира.

Во коментарите под објавеното видео се претпоставува дека човекот можеби испил повеќе од што треба па неможел да издржи, се критикува локалната самоуправа бидејќи нема поставено јавни тоалети во главниот град, но некои и претпоставуваат дека се работи само за чистење на улици од страна на комуналните работници.

Проценете сами!Автор: Администратор
Објавено на: 22/01/2018 19:31