Се запали автобус на ЈСП на крстосницата на „Димитрија Чуповски“ и „Даме Груев“, објавија корисници на Фејсбук на групата Ѕид на сообраќајниот срам.

Автобусот што се запалил е број 50, а се работи за старите двојни автобуси кои се уште не се повлечени од употреба.Автор: Администратор
Објавено на: 11/02/2018 01:27